Elektronik

 

Om du behöver hjälp med Xilinx senaste FPGA, eller design av ett mjukvarubaserat radiokort, så ska du inte fråga oss! Vi kan däremot hjälpa dig med att ta fram elektronik och mjukvara som löser ditt problem!

Utvecklingen på elektronikområdet är så snabb att ingen kan lösa allt åt alla. Därför använder vi den erfarenhet och kunskap som vi har, till att hjälpa dig med lösningsförslag, specifikationer och kravställning. Detta används sedan för att konstruera det som behövs för att lösa ditt problem.

 

 

Vad är vi bra på ?

Vi har störst erfarenhet av elektronik och mjukvara inom styrsystem och mätsystem. Det kan handla om allt från att välja en givare till en befintlig konstruktion, till att skriva kravspecifikation, konstruera kretskort och programmera ett helt egenutvecklat system för tuffa miljöer.

 

 

Vad är vi inte så bra på?

Om du letar efter en leverantör som kan leverera en komplett produkt med design, mekanik, elektronik och mjukvara, så är det bättre att du vänder dig till vår partner Prodelox AB, som levererar komplett produktutveckling.

 

 

 

 

CyberChimps